A tanácsadásról

creat1ve

Mire számíthat?

A tanácsadás keretén belül lehetőség nyílik arra, hogy a már meglévő igényeit nem csak mi, de Ön is jobban megismerje azáltal, hogy erre vonatkozó kérdéseinkre választ ad. A folyamatnak köszönhetően teljesebb képet kaphat arról, hogy milyen lehetőségei vannak tervei megvalósításához, illetve jobban beleláthat a tervezési, kivitelezési folyamatba is.

A konzultációs folyamat többlépcsős, azonban a projekt folyamatunkhoz hasonlóan igen egyszerű.

  1. Első lépésként, miután Ön jelezte felénk szándékát, válaszként egy személyre szabott emailt fog kapni, amely tartalmazza a kérdéseket, amelyek alapján az Ön igényeit pontosan átláthatjuk.
  2. A kapott válaszok alapján összefoglaljuk, hogy, mint webes projekt, Önnek milyen igényei merültek fel és javaslatot teszünk arra vonatkozóan, hogy milyen megvalósítási megoldás lenne az Ön számára optimális.
  3. Amennyiben ezt a megoldást Ön is megfelelőnek találja, úgy további egyeztetésekre kerül sor a projekt részleteinek tisztázása érdekében, majd, ha mindkét fél egyetért, elkezdődhet a közös munka.

A tanácsadás minden esetben teljesen kötelezettségmentes és ingyenes.

Jelentkezzen díjmentes tanácsadásra!

Munkatársunk (munkanapokon) 24 órán belül keresni fogja Önt!
Az Ön személyes adatait kizárólag kapcsolattartás céljából kezeljük és őrizzük meg az esetleges megbízási szerződés létrejöttéig, de legfeljebb 30 naptári napig. Ezt követően az adatokat véglegesen töröljük. A küldés gomb megnyomásával hozzájárul az adatainak e módon történő tárolásához és kezeléséhez.
Köszönjük! Üzenetét sikeresen elküldte.
Sajnos valamilyen technikai probléma adódott, kérjük probálja meg emailben!